Logo
  • Home
  • Personeelsacties Corporate Benefits
  • Wedstrijden
  • Dichtbij TV
  • Nieuws
  • Werken bij ons?
    • Broeders van Liefde
    • medewerkersverhalen
    • Onze vrienden
  • Nomineer een collega
  • Achter de schermen
  • Contact
Copyright, 2020
13 maart 2019
annelies
Medewerkersverhalen, Welzijn
0

In beeld: Monique Schoepen

PreviousNext
Monique Schoepen - © Károly Effenberger

Dagelijkse kost

Monique Schoepen (59)

Redactie: Veerle Frissen, fotografie: Károly Effenberger

Monique Schoepen is chef keuken in orthopedagogisch centrum Clara Fey in Brecht. “Ik ben al sinds 1979 in dienst, eerst in de bakkerij, later werd ik adjunct-chef en toen mijn chef op pensioen ging, kreeg ik de leiding. Ik doe alle bestellingen, stel de menu’s samen, verdeel de taken over het keukenpersoneel en maak de vakantieregelingen op. En natuurlijk help ik ook met koken. Ik maak het liefst gewone dagelijkse kost. Pasta’s en iets specialere dingen wonnen doorheen de jaren  eveneens enorm aan populariteit.” Volgend jaar gaat Monique op pensioen. “Mijn man is al 6 jaar op pensioen dus het wordt tijd dat ik ook stop, al heb ik het wel heel graag gedaan. En ja, thuis kook ik ook dagelijks, maar met heel veel plezier!”

 

Monique Schoepen - © Károly Effenberger
Monique Schoepen - © Károly Effenberger
Monique Schoepen - © Károly Effenberger
Share this

Auteur annelies

0 Reacties General

Reageer hier Reactie annuleren

 
Dichtbij is het medewerkersmagazine van de Broeders van Liefde.

Categorieën

  • Dossier
  • Gewoon onderwijs
  • Welzijn
  • Buitengewoon onderwijs
  • Sociale economie
  • Kinderdagverblijven
  • Ouderenzorg
  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Nieuw
  • Andere projecten
Privacy verklaring